Čišćenje spoljašnjeg dela snopa cevi

Čišćenje spoljašnjeg dela snopa cevi

Da biste efikasno očistili spoljašnju površinu snopa, potreban vam je veći protok vode nego za unutrašnje čišćenje cevi. Ručni mlazni pištolj namenjen je samo čišćenju ravne površine jer nije u mogućnosti da prodre u središte izmenjivača toplote. Zbog toga se smeju koristiti samo automatizovani ili poluautomatizovani sistemi za čišćenje.

Zašto Ormonde?

Koje su naše ključne prednosti

U Ormonde-u nudimo poluautomatizovani sistem čišćenja spoljašnjeg izmenjivača toplote, s posebno dizajniranom mlaznicom za taj spoljašni deo snopa. Pričvršćen je na posebnu vrstu kraka za čišćenje koji kontroliše sve pokrete zadatom brzinom, dok se krak pomera duž snopa.

Paleta proizvoda

Naša tehnologija

Tradicionalni sistemi koji koriste vodu pod visokim pritiskom za unutrašnje i spoljašnje čišćenje izmenjivača toplote mogu biti opasni i ne daju uvek potrebne rezultate. Možete se opustiti znajući da Ormonde stavlja bezbednost na prvo mesto, kao i to da se koristimo jednom od najnaprednijih poluautomatizovanih tehnologija čišćenja izmenjivača toplote na tržištu.

Gde poslujemo?

Naši stručnjaci za čišćenje izmenjivača toplote svakodnevno pružaju usluge našim kupcima u Češkoj, Poljskoj, Slovačkoj i Mađarskoj, kao i u susednim zemljama.